Способи оплати товару

Купуючи в інтернет-магазині PowerON, ви можете оплатити товар двома способами:
Важливо: 
- Доставка супутниковий антен здійснюється лише Новою Поштою у спеціальному каркасі (який виробляється транспортною компанією за додаткову плату), щоб уникнути ймовірності пошкодження товару.
- Відправлення вантажу, що замовляється за межі України, - здійснюється у 100% розмірі передоплати + доставка.

Форма оплати:
- готівкова (при отриманні на складі Нової Пошти).
- безготівкова.


Доставка

Інтернет-магазин PowerON здійснює доставку такими транспортними компаніями:

 Доставки супутникових антен та іншого габаритного вантажу здійснюються по 100% передоплаті товару з подальшим страхуванням вантажу у зв'язку з труднощами транспортування.

Види доставки

Безкоштовна доставка. На певні види товарів діє безкоштовна доставка лише після 100% передоплати. Дану інформацію Ви можете дізнатись у картці товару відразу під ціною. Якщо ця опція відсутня – доставка транспортною компанією Нова Пошта – від 60 гривень.

Доставка кур'єром. Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за її тарифами.

Доставка по Україні. Всі товари ми доставляємо за допомогою транспортних компаній, вказаних раніше. Орієнтовний час доставки від 2 до 3-х днів, у поодиноких випадках до 4-х. 

Доставка в країни ближнього та далекого зарубіжжя. (Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Грузію, Ізраїль, Польщу, Молдову та інші. - Ціна доставки продукції Vu+, Formuler, Homatics, AB Cryptobox, AB Pulse та AB IPBox від 10 $ (Акційні пропозиції обговорюються окремо)), здійснюється компанією Укрпошта, тільки після 100% передоплати товару. Орієнтовний час доставки – 2-3 тижні.

* Ціна вказана в картці будь-якого товару, не включає доставку та переказ коштів транспортною компанією. Ці послуги додаються до спільного замовлення.



Гарантійні умови

  1. Гарантійний термін надається на всі товарні позиції, надані на нашому сайті, крім товарів, розміщених у розділі «Знижені в ціні товари». У цьому розділі гарантія надається індивідуально на кожен товар. Термін гарантії дивіться у картці товару.
  2. Гарантійний термін надається від 6 до 24 місяців.
  3. При здійсненні покупки вам буде видано гарантійний талон, де вказана дата здійснення покупки. Якщо такого гарантійного талона не виявилося, дивіться у технічній літературі, яку виробник додає до товару (на останній сторінці або на початку є гарантійний талон). У разі відсутності гарантійного талона дзвоніть +38(098) 684-01-06.
  4. Гарантійний термін починає діяти з моменту оформлення замовлення у нашому інтернет-магазині PowerON.

У яких випадках гарантія не надається

Сервісний центр може відмовити у гарантійному ремонті, якщо:

  • - Порушено збереження гарантійних пломб;
  • - є механічні чи інші ушкодження, що виникли внаслідок навмисних чи необережних дій покупця чи третіх осіб;
  • - Порушено правила використання, викладені в експлуатаційних документах;
  • - було зроблено несанкціоноване розтин, ремонт або змінено внутрішні комунікації та компоненти товару, змінено конструкцію чи схему товару;
  • - неправильно заповнений гарантійний талон;
  • - серійний номер, що знаходиться в пам'яті виробу, змінений, стертий або не може бути встановлений.

Повернення товару

Обміняти чи повернути товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або за адресою: Україна м. Київ Велика окружна 4, територія заводу "Електрон-Маш". Для оформлення повернення товару у вас мають бути при собі такі документи:

  • - паспорт;
  • - Чек;
  • - товар в упаковці;
  • - накладна, якщо товар надсилався службою доставки.

Умови повернення товару належної якості:

  • - товар не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, програмне забезпечення не зазнавало змін;
  • - товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;
  • - збережені всі ярлики та заводське маркування.

Умови повернення товару неналежної якості:

 Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку сервісного центру, авторизованого виробником, про те, що умови експлуатації не порушені.
+38(044) 229-31-41   +38(098)684-01-06

17.10.2019

Amiko Mini HD265 - новинка 2019 року


Компанія Amiko в кінці 2019 випустила нове покоління бюджетного ресивера. Це Amiko Mini HD265. Цей ресівер є прямим конкурентом моделі від Denys H.265 від Uclan. Погляньмо докладніше на цей ресивер.

Класичний дизайн, компактний корпус

Ресивер має стандартні для галузі зовнішні дані. Це прямокутний блок, який за своїми габаритами дуже компактний. Його габарити 144 х 40 х 110 мм. Корпус виконаний із софт тач пластику, який приємний на дотик. Якість збирання на хорошому рівні, як для бюджетного пристрою.
На передній панелі у нас розташований семисегментний дисплей для виведення інформації (трансльований канал, час), вбудований IR датчик, висувний приймач карток умовного доступу. З усіх боків ресивера встановлена ​​глянсова пластина, що надає ресиверу обсягу та фактури. Зліва розташовані порти USB. Отвори попадання повітря перебувають у всій поверхні ресивера.

На задній частині ресивера бачимо основну зміну, порівняно з попередньою моделлю. Старий громіздкий роз'єм SCART був замінений виходами RCA.

▪️ AV OUT (Jack to RCA) для підключення відповідних телевізорів;
▪️ RS-232 для комутації з комп'ютером;
▪️ Гнізда IR IN для підключення виносного інфрачервоного датчика для керування з пульта (при установці на задній стінці телевізора).
▪️ Також на задній панелі ресивера розташовані такі роз'єми як:
▪️ LNB IN – вхідний тюнер для підключення супутникової антени;
▪️ S/PDIF – цифровий оптичний аудіовиход для багатоканального звуку;
▪️ HDMI – для передачі зображення та звуку на сучасні LED/LCD телевізори або плазмові панелі;
▪️ ETHERNET – інтерфейс для кабельного підключення до локальної мережі або до інтернету на швидкості 10/100 Мбіт;
▪️ DC IN – для підключення зовнішнього блока живлення (220V/12V);
▪️ RCA-тюльпани.

Супутниковий ресивер Amiko Mini HD265 підтримує стандарти прийому DVB-S, DVB-S2. Має можливість транслювати сигнал у високій роздільній здатності Full HD 1920x1080. Формат стиснення сигналу MPEG-2, MPEG-4.

Також однією з головних особливостей даного супутникового ресивера є підтримка кодека HEVC H.265, що дозволить передавати картинку кращої якості за менших енерговитрат.
Слід зазначити, що ресивер дуже економний щодо витрат електроенергії. За заявами, у режимі очікування ресивер споживає 0,5 Вт/год.

Головні особливості

  • ▪️ Підтримка Conax Card reader;
  • ▪️ Наявність H.265/HEVC декодування;
  • ▪️ Пам'ять на 6000 радіо та ТВ каналів;
  • ▪️ Ethernet з'єднання та підтримка WiFi через USB;
  • ▪️ Youtube;
  • ▪️ Запис каналів на зовнішні HDD/Flash носії;
  • ▪️ «Timeshift» функція;
  • ▪️ Перемикання каналів за 1 секунду;
  • ▪️ DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 & USUALS;
  • ▪️ Full HD (1080p) через HDMI.

Розпакування ресивера



На свою ціну новинка від Amiko вийшла дуже гарною. Тут є весь потрібний кожному користувачеві функціонал та роз'єм для підключення. Хто шукає ресивер бюджетного класу, але з непоганими технічними параметрами – звертайте увагу і на ресивер.


← Повернутись до списку публікацій