Способи оплати товару

Купуючи в інтернет-магазині PowerON, ви можете оплатити товар двома способами:
Важливо: 
- Доставка супутниковий антен здійснюється лише Новою Поштою у спеціальному каркасі (який виробляється транспортною компанією за додаткову плату), щоб уникнути ймовірності пошкодження товару.
- Відправлення вантажу, що замовляється за межі України, - здійснюється у 100% розмірі передоплати + доставка.

Форма оплати:
- готівкова (при отриманні на складі Нової Пошти).
- безготівкова.


Доставка

Інтернет-магазин PowerON здійснює доставку такими транспортними компаніями:

 Доставки супутникових антен та іншого габаритного вантажу здійснюються по 100% передоплаті товару з подальшим страхуванням вантажу у зв'язку з труднощами транспортування.

Види доставки

Безкоштовна доставка. На певні види товарів діє безкоштовна доставка лише після 100% передоплати. Дану інформацію Ви можете дізнатись у картці товару відразу під ціною. Якщо ця опція відсутня – доставка транспортною компанією Нова Пошта – від 60 гривень.

Доставка кур'єром. Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за її тарифами.

Доставка по Україні. Всі товари ми доставляємо за допомогою транспортних компаній, вказаних раніше. Орієнтовний час доставки від 2 до 3-х днів, у поодиноких випадках до 4-х. 

Доставка в країни ближнього та далекого зарубіжжя. (Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Грузію, Ізраїль, Польщу, Молдову та інші. - Ціна доставки продукції Vu+, Formuler, Homatics, AB Cryptobox, AB Pulse та AB IPBox від 10 $ (Акційні пропозиції обговорюються окремо)), здійснюється компанією Укрпошта, тільки після 100% передоплати товару. Орієнтовний час доставки – 2-3 тижні.

* Ціна вказана в картці будь-якого товару, не включає доставку та переказ коштів транспортною компанією. Ці послуги додаються до спільного замовлення.



Гарантійні умови

  1. Гарантійний термін надається на всі товарні позиції, надані на нашому сайті, крім товарів, розміщених у розділі «Знижені в ціні товари». У цьому розділі гарантія надається індивідуально на кожен товар. Термін гарантії дивіться у картці товару.
  2. Гарантійний термін надається від 6 до 24 місяців.
  3. При здійсненні покупки вам буде видано гарантійний талон, де вказана дата здійснення покупки. Якщо такого гарантійного талона не виявилося, дивіться у технічній літературі, яку виробник додає до товару (на останній сторінці або на початку є гарантійний талон). У разі відсутності гарантійного талона дзвоніть +38(098) 684-01-06.
  4. Гарантійний термін починає діяти з моменту оформлення замовлення у нашому інтернет-магазині PowerON.

У яких випадках гарантія не надається

Сервісний центр може відмовити у гарантійному ремонті, якщо:

  • - Порушено збереження гарантійних пломб;
  • - є механічні чи інші ушкодження, що виникли внаслідок навмисних чи необережних дій покупця чи третіх осіб;
  • - Порушено правила використання, викладені в експлуатаційних документах;
  • - було зроблено несанкціоноване розтин, ремонт або змінено внутрішні комунікації та компоненти товару, змінено конструкцію чи схему товару;
  • - неправильно заповнений гарантійний талон;
  • - серійний номер, що знаходиться в пам'яті виробу, змінений, стертий або не може бути встановлений.

Повернення товару

Обміняти чи повернути товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або за адресою: Україна м. Київ Велика окружна 4, територія заводу "Електрон-Маш". Для оформлення повернення товару у вас мають бути при собі такі документи:

  • - паспорт;
  • - Чек;
  • - товар в упаковці;
  • - накладна, якщо товар надсилався службою доставки.

Умови повернення товару належної якості:

  • - товар не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, програмне забезпечення не зазнавало змін;
  • - товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;
  • - збережені всі ярлики та заводське маркування.

Умови повернення товару неналежної якості:

 Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку сервісного центру, авторизованого виробником, про те, що умови експлуатації не порушені.
+38(044) 229-31-41   +38(098)684-01-06

04.03.2019

Цифровий ресивер - у 2019 році

Саме в 2019 році ми зблизилися з цифровим телебаченням у глобальних масштабах, оскільки цього року відбудеться повний перехід від аналогового на цифрове мовлення в ефірному прийомі, а далі це торкнеться і більшості кабельних мереж, які досі мовили на старому устаткуванні в аналоговому стандарті. і з цих причин у 2019 році настане пік і переломний момент придбання цифрових супутникових ресиверів, оскільки це торкнеться всіх телеглядачів незалежно від місця проживання в країні. Щоб полегшити вибір і більш доступно розібрати, що користувач хоче дивитися, ми розберемо стандарти прийому та можливості цифрових телеприставок, для візуального та полегшеного розуміння інформації ми зробили таблицю, де доступним буде відображення всіх за та проти. І так, що таке цифрове телебачення, різновиди, способи прийому і доступні стандарти.

Трохи теорії

Цифрове телебачення - це технологія передачі телевізійного зображення та звуку за допомогою кодування відео- та звукового ряду з використанням цифрових сигналів. Основою сучасного цифрового телебачення є стандарт стиснення даних MPEG, хоча в супутниковому та кабельному вже давно застосовуються й інші системи стиснення, щоб у майбутньому не залишитися без зображення чи відсутності можливості прийому частини списку каналів, рекомендую до вибору підійти більш обдумано і економити.

На даний момент під цифровим телебаченням у ЗМІ та розмовної мови зазвичай мають на увазі цифрове наземне ефірне телемовлення, тому що введення в експлуатацію відбувається в даний момент і у всіх на слуху. Однак цифрові технології також застосовуються в інших видах телебачення, наприклад у супутниковому, де повний перехід з аналогових технологій на цифрові відбувся набагато раніше.

Стандарти прийому цифрового сигналу

DVB-S/S2 - даний стандарт має на увазі прийом супутникового телебачення, однак і тут відбувалися зміни, першим з'явився DVB-S, який мав стандарт відеостиснення MPEG-2, а трохи пізніше DVB-S2 з введенням телебачення високої чіткості HDTV і змінився стандарт відеостиснення до MPEG- 4, але на майбутнє вже закладено новий стандарт DVB-S2X та мовлення в тестах вже йде.

Нещодавно з'явилося ще два нових стандарти відеостиснення це HEVC він же H.265 і UHD, перший збільшує можливість помістити більшу кількість каналів в одну частоту "транспондер", а другий увірвався не так давно і передбачає прийом цифрових каналів у надвисокій якості UHDTV з роздільною здатністю 3840 × 2160, хоч стандарт і новий, але у користувачів стає популярнішим з кожним днем, причина проста і цих причин кілька:

  • - Чітка деталізація зображення, за рахунок використання фірмових технологій та підвищення показника щільності пікселів. Людина легко сприймає таку картинку.
  • - Показники частоти прогресивної розгортки – до 120 кадрів на секунду. У результаті, знижується навантаження на зір, і очі не так сильно втомлюються, навіть якщо телевізор дивитися годинами.
  • - Глибоке відображення великої кількості кольорів.
  • - Збільшення динамічного діапазону. У освітлених і затемнених ділянках картинки будь-яка деталь передається дуже чітко. Всі відтінки та кольори здаються більш яскравими та насиченими.
  • - Можливість прийому практично з будь-якого місця, на який поширена зона покриття супутника, хоч у горах, хоч у чистому полі. При згасанні променя на охоплення місцевості доведеться збільшувати діаметр антени.

Витрати на приймальне обладнання значно перевершують із усіх нижче описаних стандартів, але прийом доступний з вибором безкоштовних і платних каналів, а також величезна кількість каналів як для нашого регіону, так і для інших країн, ви можете дивитися Німеччину, Францію, Іспанію, Чехію, Болгарію , Хорватію, Сербію, Туреччину, а просто можна відповісти що все, що є по карті покриття того чи іншого супутника, безліч якісних HD і UHD каналів. Налаштування та встановлення більш трудомістке для простого обивателя.

DVB-T/T2 - даний стандарт має на увазі прийом цифрового ефірного телебачення і як видно з абревіатури назви стандарту DVB-T/T2, там теж є два покоління, але DVB-T заставло більше європейські країни, а трохи пізніше стався апгрейд і вже на сьогоднішній день день в нашій країні ми повністю готові до прийому DVB-T2, практично по всій території країни є можливість прийому нового стандарту, завдяки чому ви можете прийняти якісні цифрові канали навіть на старі тв, але за однієї умови, вам все також доведеться придбати ефірний ресивер, який буде служити сполучною ланкою між ТВ та ДМВ антеною.

Так само як і в супутниковому, тут також вже починається тестування нових стандартів відеостиснення, хоча й не так щільно, але вже можна було помітити тестування каналів UHDTV, що вже говорить про те, що такий спосіб трансляції можливий і потрібно бути готовим купити обладнання, що підтримує стандарт. відеостиснення H.265. Можливість прийому обмежена рельєфом місцевості, віддаленістю РТПЦ від місця прийому та якістю посилення встановленої антени. Витрати на приймальне обладнання не такі великі, але кількість каналів обмежена, каналів HD один чи два, а може й зовсім відсутні, канали ведуть мовлення в безкоштовному режимі. Налаштування та встановлення проста, а при встановленій старій антені, яка підходить для прийому цифрового ТБ і зовсім відпадає потреба.

DVB-C - цей стандарт має на увазі прийом цифрового кабельного телебачення, вже зараз продається величезна кількість комбінованих бюджетних телеприставок, які здатні приймати DVB-T/T2 і DVB-C, як для перегляду телебачення вони впораються, але про інші можливості говорити не доводиться , процесор із багатозадачністю справляється на межі та багато урізано для полегшення виконання завдань. Стандарт не такий популярний, тому що присутній тільки в більшості в багатоквартирних будинках, і не так активно розвинений у загальних масштабах, але також будемо брати до уваги, не кажучи про те, що функціональних ресиверів, які підтримують цей стандарт, можна перерахувати на пальцях.

Можливість прийому обмежена наявністю кабельної мережі у місці вашого проживання. Витрати на приймальне обладнання практично відсутні, оскільки від вас буде потрібно лише придбання телеприставки або ТБ із вбудованим тюнером, всі інші питання обслуговує провайдер, але вам доведеться щомісяця платити абонентську плату за використання підключення до кабельної мережі.

Супутникові ресивери VU+ - таблиця порівняння з бюджетним ресивером

Так як корейський виробник VU+ пропонує користувачеві продукт високої якості, ціна на них відповідна. Багато хто не розуміє, чому цінова політика наскільки відрізняється. Вся справа навіть не у функціоналі, тому що багато, навіть найбюджетніших ресиверів мають подібні функції, а в їхній реалізації та стабільності роботи.

Малюватимемо таблицю переваг та порівняння бюджетної телеприставки та якісного обладнання під брендом VU+ від корейської компанії Marusys.

Функції та апаратне забезпечення округлені у бік можливих, тобто це не каже, що якщо в іншого ресівера не встановлений маркер проти, наприклад функцій PVR, то він не має даних можливостей. Це означає, що пріоритет віддавався VU+ з тією лише відмінністю, що він вміє з цими функціями справлятися набагато впевненіше і з більшими можливостями, наприклад, ви можете записувати не один канал, а 8 або 16, причому виконувати це можна в будь-якому стандарті цифрового телебачення, тому не вважайте за упередженість, всі пункти були розставлені виходячи з практики використання величезної кількості різного обладнання та знаючи всі можливості пристроїв, ми віддавали маркер кращому.

 
 Параметри Інший ресивер VU+ Marusys
 Процесор Ali, STI, Montage, Mstar, Sunplus и тд.тп. Broadcom
 Тривалість програмної підтримки більше 5 років ❎  ✅
 Якість зображення підтримка стандартів HD та UHD ❎  ✅
 Потужність апаратного забезпечення ❎  ✅
 Зручність управління ❎  ✅
 Наявність LCD або LED дисплея ❎  ✅
 Зовнішній вигляд та якість виконання пристрою та ДК ❎  ✅
 Якість та підтримка стандартів цифрового звуку ❎  ✅
 Можливість перегляду потоку на інших телеприставках, рестрінг зображення ❎  ✅
 Аварійне відновлення ресивера ❎  ✅
 Можливість встановлення додаткових програм ❎  ✅
 Можливість перегляду кодованих каналів ❎  ✅
 Можливість зміни та дод. установки тюнера ❎  ✅
 Можливості функцій PVR, запис кількості каналів, запис IPTV ❎  ✅
 Наявність веб-браузера інтернет сторінок, клієнти Android та iOS ❎  ✅
 Наявність програм, завантажувачі, редактори каналів, програми відновлення ❎  ✅
 Наявність своєї веб-сторінки для віддаленого керування та обслуговування ❎  ✅
 Перепризначення функцій кнопок пульта дистанційного керування ❎  ✅
 Можливість встановлення жорсткого диска у корпус ❎  ✅
 Виконання завдань з режиму очікування та у фоновому режимі ❎  ✅
 Онлайн оновлення ПЗ ❎  ✅
 Мережа інтернет 1000 Mbit/s та Wi-Fi 5GHz ❎  ✅
 Можливість прив'язки телегіда та іконок до IPTV каналів ❎  ✅
 Можливість зміни графічного інтерфейсу меню ❎  ✅
 Можливість прийому всіх доступних стандартів цифрового ТБ ❎  ✅
 Підключення до прихованих мереж WiFI Ціна на цифрову телеприставку ❎  ✅
 Ціна ✅ ❎

Висновки

Наприкінці нашого лонгріда, потрібно помітити, що для деяких ціна є важливим фактором, але кожен вирішує для себе, просто дивитися телеканали або отримати повний спектр цифрових послуг, які користувач може отримати в даний момент. Саме в ресиверах VU+ ви отримаєте все, що можна тільки придумати і поставити із завдань. Звичайно, останній висновок залишиться за вами. Вдалих вам покупок.


← Повернутись до списку публікацій