Способи оплати товару

Купуючи в інтернет-магазині PowerON, ви можете оплатити товар двома способами:
Важливо: 
- Доставка супутниковий антен здійснюється лише Новою Поштою у спеціальному каркасі (який виробляється транспортною компанією за додаткову плату), щоб уникнути ймовірності пошкодження товару.
- Відправлення вантажу, що замовляється за межі України, - здійснюється у 100% розмірі передоплати + доставка.

Форма оплати:
- готівкова (при отриманні на складі Нової Пошти).
- безготівкова.


Доставка

Інтернет-магазин PowerON здійснює доставку такими транспортними компаніями:

 Доставки супутникових антен та іншого габаритного вантажу здійснюються по 100% передоплаті товару з подальшим страхуванням вантажу у зв'язку з труднощами транспортування.

Види доставки

Безкоштовна доставка. На певні види товарів діє безкоштовна доставка лише після 100% передоплати. Дану інформацію Ви можете дізнатись у картці товару відразу під ціною. Якщо ця опція відсутня – доставка транспортною компанією Нова Пошта – від 60 гривень.

Доставка кур'єром. Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за її тарифами.

Доставка по Україні. Всі товари ми доставляємо за допомогою транспортних компаній, вказаних раніше. Орієнтовний час доставки від 2 до 3-х днів, у поодиноких випадках до 4-х. 

Доставка в країни ближнього та далекого зарубіжжя. (Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Грузію, Ізраїль, Польщу, Молдову та інші. - Ціна доставки продукції Vu+, Formuler, Homatics, AB Cryptobox, AB Pulse та AB IPBox від 10 $ (Акційні пропозиції обговорюються окремо)), здійснюється компанією Укрпошта, тільки після 100% передоплати товару. Орієнтовний час доставки – 2-3 тижні.

* Ціна вказана в картці будь-якого товару, не включає доставку та переказ коштів транспортною компанією. Ці послуги додаються до спільного замовлення.



Гарантійні умови

  1. Гарантійний термін надається на всі товарні позиції, надані на нашому сайті, крім товарів, розміщених у розділі «Знижені в ціні товари». У цьому розділі гарантія надається індивідуально на кожен товар. Термін гарантії дивіться у картці товару.
  2. Гарантійний термін надається від 6 до 24 місяців.
  3. При здійсненні покупки вам буде видано гарантійний талон, де вказана дата здійснення покупки. Якщо такого гарантійного талона не виявилося, дивіться у технічній літературі, яку виробник додає до товару (на останній сторінці або на початку є гарантійний талон). У разі відсутності гарантійного талона дзвоніть +38(098) 684-01-06.
  4. Гарантійний термін починає діяти з моменту оформлення замовлення у нашому інтернет-магазині PowerON.

У яких випадках гарантія не надається

Сервісний центр може відмовити у гарантійному ремонті, якщо:

  • - Порушено збереження гарантійних пломб;
  • - є механічні чи інші ушкодження, що виникли внаслідок навмисних чи необережних дій покупця чи третіх осіб;
  • - Порушено правила використання, викладені в експлуатаційних документах;
  • - було зроблено несанкціоноване розтин, ремонт або змінено внутрішні комунікації та компоненти товару, змінено конструкцію чи схему товару;
  • - неправильно заповнений гарантійний талон;
  • - серійний номер, що знаходиться в пам'яті виробу, змінений, стертий або не може бути встановлений.

Повернення товару

Обміняти чи повернути товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або за адресою: Україна м. Київ Велика окружна 4, територія заводу "Електрон-Маш". Для оформлення повернення товару у вас мають бути при собі такі документи:

  • - паспорт;
  • - Чек;
  • - товар в упаковці;
  • - накладна, якщо товар надсилався службою доставки.

Умови повернення товару належної якості:

  • - товар не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, програмне забезпечення не зазнавало змін;
  • - товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;
  • - збережені всі ярлики та заводське маркування.

Умови повернення товару неналежної якості:

 Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку сервісного центру, авторизованого виробником, про те, що умови експлуатації не порушені.
+38(044) 229-31-41   +38(098)684-01-06

30.01.2019

Неймовірна ціна на новинку від компанії Opticum AX 4K-Box HD60

Компанія Opticum займається виробництвом супутникового обладнання порадувала шанувальників бренду новим продуктом, який незабаром надійде у продаж в Україні. На нашому сайті, ви вже можете оформити попереднє замовлення супутникового ресивера Opticum AX 4K-Box HD60. Поки що ми не бачили цієї новинки і судити про неї можна тільки виходячи з технічних характеристик та цінової політики. Тому сьогодні перший погляд на супутниковий ресивер від Opticum.

Зовнішній вигляд та характеристики

Це компактний ресивер, який виконаний у класичному, монолітному корпусі із закругленими краями. Корпус пластиковий, софттач. Має бути приємним на дотик, але це ще доведеться перевірити. На передній панелі у нас розташований семи сегментний дисплей, який показує час, а також канал, що транслюється. Кнопка живлення виконана у сірому кольорі та LED індикатор.

З боків вентиляційний відсік для того, щоб надходило повітря до системи.

На тильній стороні ресивера можемо спостерігати всі необхідні роз'єми:

  • USB 3.0, USB 2.0 по одному слоту;
  • HDMI, якої версії не вказано;
  • Optical роз'єм для кабелю;
  • Порт Ethernet;
  • IR датчик;
  • Кнопка скидання параметрів.

Як бачимо, перед нами влаштування середнього класу, ближче до бюджетного. Повні технічні характеристики публікуємо нижче.

ПроцесорHisilicon HI3798MV200
Оперативна пам'ять1 Гб
Флеш пам`ять8 Гб
Стандарт прийомуDVB-S2X, IPTV
Прийом формату мовленняSD / HD / 4K
Програмне забезпеченняMultiboot Funktion mit E2 Linux OS + Android
Тип дисплеяЦифровий світлодіодний
Виносний ІЧ приймачТак
Кількість супутникових тюнерів1
LNB OUT (петльовий вихід)Ні
ВЧ-МодуляторНі
Додатковий DVB-T2/C тюнерЧерез USB (опція)
Протоколи управлінняDiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS
Підтримка HEVC/H.265Є
Глибина кольору10 біт
Підтримка T2MIТак
Підтримка T2MI MultistreamТак
CI-інтерфейсНі
Підтримка CI Plus (CI+)Ні
Картоприймач1
Інтернет програмиЄ
Інтернет-браузерЄ
Відтворення файлівMP3 / MPEG 4 / MKV / AVI / TS / M2TS
Функція записуНа зовнішні USB-носія
Функція TimeshiftЄ
Порт Lan (Ethernet)Є 10/100Mbit
Модуль Wi-FiПідтримка USB-адаптерів
HDMIЄ
ScartНі
Компонентний вихід (YPbPr):Ні
RCA-композит (тюльпани)Є
Цифровий аудіовиход (SPDIF)Оптичний
Порт USB1-USB 2.0 + 1-USB 3.0
Слот для картки пам'ятіMicro SD
E-SataНі
RS-232Ні


Операційна система

Ресивер працює на ОС Linux Enigma2, як і більшість моделей на сьогоднішній день. Але, ви також можете встановити ОС Андроїд на цей девайс. Як вони працюватимуть: швидше за все Android можна буде підключати за допомогою флеш-накопичувача, при цьому налаштування всіх супутників будуть абсолютно відрізнятися. Так, це непогана функція, але чи потрібна вона звичайному користувачеві? Даний ресівер працює на тому ж самому чіпі, що і супутниковий ресивер Uclan Usty, 4K Pro - Huawei Hisilicon Hi3798MV200, який повинен відтворювати 4К сигнал в якості 10 bit/60 fps. Цей процесор можна зустріти на багатьох інших супутникових ресиверах з підтримкою Android OC. Рішення не є новим. Оперативної пам'яті тут 1 Гб, що для андроїд не зовсім достатньо. На тривалий термін використання без «лагів» не варто розраховувати. Краще все ж таки, хоча б 2 Гб. Flash пам'яті в цьому пристрої 8 Гб, чого цілком вистачить. Є всі необхідні послуги, включаючи Youtube, IPTV.

Висновки

Поки що рано говорити про ресивера, але модель вийшла досить бюджетною. І за ті гроші, які виробник просить, є досить сильні конкуренти. Цей ресивер буде надійним, оскільки продукція Opticum є досить якісною. Але, чи це ресивер, який потрібен споживачеві в 2019 році? Зовнішній вигляд ресивер непоганий. Він позбавлений важливих функцій. Для користувача, який хоче продукцію від іменитого виробника – чудовий варіант. Чи можна порівнювати його з VU+ Zero 4K? Однозначно ні! Його конкуренти - Amiko A5 Combo 4K, Uclan Ustym 4K Pro.


← Повернутись до списку публікацій