Способи оплати товару

Купуючи в інтернет-магазині PowerON, ви можете оплатити товар двома способами:
Важливо: 
- Доставка супутниковий антен здійснюється лише Новою Поштою у спеціальному каркасі (який виробляється транспортною компанією за додаткову плату), щоб уникнути ймовірності пошкодження товару.
- Відправлення вантажу, що замовляється за межі України, - здійснюється у 100% розмірі передоплати + доставка.

Форма оплати:
- готівкова (при отриманні на складі Нової Пошти).
- безготівкова.


Доставка

Інтернет-магазин PowerON здійснює доставку такими транспортними компаніями:

 Доставки супутникових антен та іншого габаритного вантажу здійснюються по 100% передоплаті товару з подальшим страхуванням вантажу у зв'язку з труднощами транспортування.

Види доставки

Безкоштовна доставка. На певні види товарів діє безкоштовна доставка лише після 100% передоплати. Дану інформацію Ви можете дізнатись у картці товару відразу під ціною. Якщо ця опція відсутня – доставка транспортною компанією Нова Пошта – від 60 гривень.

Доставка кур'єром. Адресна доставка по Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта за її тарифами.

Доставка по Україні. Всі товари ми доставляємо за допомогою транспортних компаній, вказаних раніше. Орієнтовний час доставки від 2 до 3-х днів, у поодиноких випадках до 4-х. 

Доставка в країни ближнього та далекого зарубіжжя. (Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Грузію, Ізраїль, Польщу, Молдову та інші. - Ціна доставки продукції Vu+, Formuler, Homatics, AB Cryptobox, AB Pulse та AB IPBox від 10 $ (Акційні пропозиції обговорюються окремо)), здійснюється компанією Укрпошта, тільки після 100% передоплати товару. Орієнтовний час доставки – 2-3 тижні.

* Ціна вказана в картці будь-якого товару, не включає доставку та переказ коштів транспортною компанією. Ці послуги додаються до спільного замовлення.



Гарантійні умови

  1. Гарантійний термін надається на всі товарні позиції, надані на нашому сайті, крім товарів, розміщених у розділі «Знижені в ціні товари». У цьому розділі гарантія надається індивідуально на кожен товар. Термін гарантії дивіться у картці товару.
  2. Гарантійний термін надається від 6 до 24 місяців.
  3. При здійсненні покупки вам буде видано гарантійний талон, де вказана дата здійснення покупки. Якщо такого гарантійного талона не виявилося, дивіться у технічній літературі, яку виробник додає до товару (на останній сторінці або на початку є гарантійний талон). У разі відсутності гарантійного талона дзвоніть +38(098) 684-01-06.
  4. Гарантійний термін починає діяти з моменту оформлення замовлення у нашому інтернет-магазині PowerON.

У яких випадках гарантія не надається

Сервісний центр може відмовити у гарантійному ремонті, якщо:

  • - Порушено збереження гарантійних пломб;
  • - є механічні чи інші ушкодження, що виникли внаслідок навмисних чи необережних дій покупця чи третіх осіб;
  • - Порушено правила використання, викладені в експлуатаційних документах;
  • - було зроблено несанкціоноване розтин, ремонт або змінено внутрішні комунікації та компоненти товару, змінено конструкцію чи схему товару;
  • - неправильно заповнений гарантійний талон;
  • - серійний номер, що знаходиться в пам'яті виробу, змінений, стертий або не може бути встановлений.

Повернення товару

Обміняти чи повернути товар можна протягом 14 днів за допомогою служби доставки або за адресою: Україна м. Київ Велика окружна 4, територія заводу "Електрон-Маш". Для оформлення повернення товару у вас мають бути при собі такі документи:

  • - паспорт;
  • - Чек;
  • - товар в упаковці;
  • - накладна, якщо товар надсилався службою доставки.

Умови повернення товару належної якості:

  • - товар не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, програмне забезпечення не зазнавало змін;
  • - товар повністю укомплектований та не порушена цілісність упаковки;
  • - збережені всі ярлики та заводське маркування.

Умови повернення товару неналежної якості:

 Якщо товар не працює, обмін або повернення товару провадиться лише за наявності висновку сервісного центру, авторизованого виробником, про те, що умови експлуатації не порушені.
+38(044) 229-31-41   +38(098)684-01-06

06.12.2014

Огляд ресивера Openbox Formuler F3

Усім, хто бажає купити супутниковий ресивер, наш інтернет-магазин рекомендує звернути увагу на компактну модель Openbox Formuler F3, наділену сучасними можливостями для комфортного перегляду телеканалів та фільмів із різних джерел.


  Маючи вагу всього 600 грам, ресивер Formuler F3 виробництва компанії Openbox має безліч необхідних користувачеві характеристик. Так тут є DVB-S/S2 тюнер, два USB 2.0 порти, що дозволяють підключати зовнішні Wi-Fi і 3G адаптери, а також флеш-пам'ять та інші носії контенту. Ще модель має рідер для SD карт, картоприймач, CI слот і LAN інтерфейс для підключення до локальної мережі або дротового модему.


  Таким чином, завдяки наявності досить чутливого супутникового тюнера, що працює в стандарті DVB-S2, новий ресивер Openbox Formuler F3 відмінно приймає відеосигнал із DVB-S та DVB-S2 супутників зі стисненням H.264/MPEG4/MPEG-2. Зовнішні комутаційні пристрої підтримуються завдяки наявності протоколів DiSEqC 1, 1.1 та 1.2, а також USALS. Наявність швидкодіючого процесора BCM7362 від Broadcom надає можливість якісного декодування каналів з високою роздільною здатністю.


  Ресивер Openbox Formuler F3 добре справляється з роботою в декількох HD каналів від одного транспондера і спільним виконанням ще програмних компонентів або плагінів. Модель особливо рекомендується власникам телевізійних приймачів, які мають велику діагональ екрану, оскільки досить якісно обробляє сигнал, у тому числі й у стандартній роздільній здатності.


  Завдяки наявності двох високошвидкісних USB портів до ресивера Formuler F3 від Openbox можна підключати різноманітні джерела зовнішнього відео або аудіоконтента. Це може бути зовнішній жорсткий диск, флеш-пам'ять, адаптер для карт пам'яті та інше. Крім того, можливості моделі значно розширює вбудований слот для карт пам'яті формату SD. Додаткові можливості надає підключення до локальної мережі через інтерфейс LAN. Така наявність різноманітності підключень джерел пам'яті дозволяє вибрати найкращий і використовувати таку функцію, як Таймшифт, тобто пауза для телепередач під час перегляду з наступним відтворенням.


  Openbox Formuler F3 відмінно працюватиме як мультимедійна приставка, оскільки має підтримку більшості актуальних форматів відео, аудіо та фото-файлів. Також він може виводити на великий екран популярні інтернет-сервіси, працювати як веб-браузер і так далі. Слот, що дозволяє встановлювати смарт-картки, надає можливість користувачеві переглядати платні телеканали за допомогою офіційних карток. Додаткові можливості можна отримати під час використання спеціального емулятора. CI слот дозволяє, своєю чергою, використання операторських CAM модулів. Модель працює із серверами кардшарингу.


  Для підключення до телевізійної панелі в ресивері Openbox Formuler F3 передбачено декілька найбільш актуальних інтерфейсів. Це сучасний HDMI, традиційний RCA (тюльпани), оптичний аудіо SP/DIF для підключення до домашнього кінотеатру та інші. Завдяки тому, що модель розроблялася однією з найкращих європейських команд конструкторів та програмістів, вона має не лише чудовий апаратний набір, а й солідне програмне забезпечення, включаючи численні плагіни та додатки. Зауважимо, що досить вражаючі можливості ресивера вимагають якісного налаштування. Тому вам необхідно або самостійно познайомитися з інструкцією з налаштування, або запросити спеціаліста.


  Детальніше ознайомитися з можливостями новинки ви зможете, перейшовши в категорію даного товару. Купити Openbox Formuler F3 можна вже зараз у нашому інтернет-магазині.

 


← Повернутись до списку публікацій